De ce ai nevoie de protectia muncii?

Orice angajat, indiferent de ce responsabilitati are la locul de munca este obligat sa semneze protectia muncii astfel luand la cunostinta  actiunile ce-i sunt interzise in timpul orelor de munca precum si ce trebuie sa i fie asigurat de catre firma angajatoare in ceea ce priveste siguranta si confortul.

Protectia muncii contine principii generale de prevenire a accidentelor in campul muncii, a servicii protectia munciibolilor profesionale si directive generale de aplicare a acestor norme ce exista pentru a creste siguranta atat a angajatilor cat si a angajatorului si pentru ca partea accidentata sa poata fi despagubita daca nu i se constata vina.

Normele de protectie a muncii odata luate la cunostinta de fiecare persoana  fie angajata fie angajator, in cazul unui incident se poate stabili mult mai usor partea ce se face responsabila de acesta.

In afara de situatiile mentionate, cu caracter general, protectia muncii trebuie suplimentata  de catre fiecare firma cu particularitati ale domeniului de activitate si ale locatiei in care se desfasoara munca in functie de riscurile prezente.

Pentru servicii profesionale de protectia muncii si medicina munca va recomandam Iristar Med Bucuresti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s