Ce trebuie sa stii cand construiesti o casa

Constructia unei noi case poate fi dificila pentru ca tinzi sa devii entuziasmat peste masura si omiti anumite aspecte foarte importante, iti oferim in continuare cateva idei de care trebuie sa tii cont pentru a construi casa visurilor tale.constructia unei case

  1. Stabileste un buget realist! Inainte de a incepe constructia efectiva a casei tale este foarte important sa tii de banii de care dispui si eventual sa te consulti cu o firma de constructii pentru a obtine o parere avizata si pentru a estima corect costurile.
  2. Alege o firma de incredere! Am auzit cu totii de problemele care apar pe parcursul constructiei, precum costuri suplimentare, muncitori necalificati etc.
  3. Construieste cu gandul de a revinde! Nu se stie niciodata cand te hotarasti sa vinzi casa, poate te plictisesti de ea sau doar vrei ceva diferit, oricare ar fi motivul nu trebuie sa uiti ca poate aparea pe parcurs.
  4. Fii eco! Nu construi o casa  mai mare decat ai nevoie daca costurile cu intretinerea acesteia te depasesc, vei deveni un sclav al acesteia. Alege alternative ecologice pentru a reduce costurile cu incalzirea precum panourile solare.
  5. Creaza un checklist! Pune totul pe foaie, tot ce iti doresti sa aiba casa ta, detalii, spatii etc, si toate costurile pe care le poate implica aceasta ta.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s